Dat is heel eenvoudig: verpak de artikelen die u wenst te retourneren netjes (dat mag in de oorspronkelijke verpakking), noteer het retouradres duidelijk leesbaar op de verpakking, steek het retourformulier in de doos of zak en sluit deze zorgvuldig af.

Het retouradres is: PARIS LONDRES, Dirk Martensstraat 21, 8200 Brugge, België. 

VOOR BELGIË

Kijk op Bpost www.bpost.be/site/nl/zoek-bpost-uw-buurt welk het dichtbijzijnde Bpost postkantoor of postpunt in uw buurt is en geef het pakket daar af.

Betaal € 3,50 voor de verzending en het pakket wordt naar onze retourafdeling verzonden.

VOOR NEDERLAND EN ANDERE LANDEN

U brengt het pakje binnen in een postpunt bij u in de buurt. U bekostigt hierbij zelf het retouretiket dat eveneens wordt opgemaakt op bovenstaand retouradres.

 

Na een kwaliteitscontrole van de geretourneerde artikelen regelt PARIS LONDRES een OMRUILING of een TERUGBETALING op uw betaalrekening.

Alle bestelde artikelen kunnen gedurende 14 kalenderdagen aan ons worden geretourneerd.

Dit echter indien de bestelde artikelen:
- Ongedragen zijn
- In originele en goede staat zijn
- Voorzien zijn van originele dozen, etiketten, labels,…
-Aangekocht op onze webshop of aangekocht via thuislevering in een van onze winkels. Alle andere aankopen kunnen enkel omgeruild worden voor een ander paar of ingeruild worden in onze fysieke winkelpunten voor een waardebon.

Ook artikelen die in solden gekocht zijn, kunnen gedurende 14 kalenderdagen aan ons worden geretourneerd.

Voor maar € 3,50 kan u goedkoop retourneren bij PARIS LONDRES.

Retourneren is heel eenvoudig: verpak de artikelen die u wenst te retourneren netjes (dat mag in de oorspronkelijke verpakking), noteer het retouradres duidelijk leesbaar op de verpakking, steek het retourformulier in de doos of zak en sluit deze zorgvuldig af.

Het retouradres is: PARIS LONDRES, Dirk Martensstraat 21, 8200 Brugge, België.

Kijk op Bpost www.bpost.be/site/nl/zoek-bpost-uw-buurt welk het dichtbijzijnde Bpost postkantoor of postpunt in uw buurt is en geef het pakket daar af.

Betaal € 3,50 voor de verzending en het pakket wordt naar onze retourafdeling verzonden.

Na een kwaliteitscontrole van de geretourneerde artikelen regelt PARIS LONDRES een OMRUILING of een TERUGBETALING op uw betaalrekening.

Artikelen die u in afprijzing aangekocht heeft, kunt u binnen de 14 kalenderdagen retourneren. 

De terugbetaling bij PARIS LONDRES gebeurt op een zeer snelle en efficiënte manier. Wij streven er naar om de terugbetaling op uw betaalrekening, na ontvangst van de retourzending, te regelen binnen de 3 werkdagen.

De terugbetaling van uw retourzending gebeurt op uw betaalrekening waarmee u uw artikel besteld hebt. Wenst u dat uw retourzending op een andere rekening terugbetaald wordt, dan verzoeken wij u vriendelijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantendienst (per e-mail: webshop@parislondres.be of telefonisch: +32 (0)50 47 00 57).

Alle online bestelde artikelen en artikelen besteld via thuislevering in de winkelpunten kunnen gedurende 14 kalenderdagen aan ons worden geretourneerd. Dit echter indien de bestelde artikelen:

- Ongedragen zijn
- In originele en goede staat zijn
- Voorzien zijn van originele en onbeschadigde dozen, etiketten, labels,…

 

Indien u 1 artikel wenst te retourneren dan volgt u dezelfde stappen zoals beschreven in “Hoe retourneer ik een artikel”. Na een kwaliteitscontrole van het geretourneerde artikel regelt PARIS LONDRES een omruiling of een gedeeltelijke terugbetaling op uw betaalrekening.

Tijdens de koppelverkoop heeft u volgende opties.


1) U stuurt uw volledige bestelling terug. Wanneer u uw volledige bestelling terugstuurt dan regelen wij een terugbetaling op uw betaalrekening van het volledige bedrag.
2) U stuurt slechts 1 of enkele artikelen uit uw bestelling terug. Helaas is de koppelverkoopvoorwaarde dan vervallen waardoor wij de verkregen korting dienen te verrekenen op het bestelde artikel.


Op zoek naar een antwoord op uw vraag?

Vind hier het antwoord op onze veelgestelde vragen. Vindt u het antwoord niet terug?
Neem dan gerust contact op met onze klantendienst via mail of telefonisch +32 50 47 00 57


Het antwoord op je vraag niet teruggevonden?

Maak gebruik van ons contactformulier om uw vraag door te sturen en we zullen u hierop zo snel mogelijk een antwoord bezorgen.

Contacteer ons