PARIS LONDRES is geopend met de nodige voorzorgsmaatregelen

Onze winkels zijn terug open met de nodige veiligheidsvoorzieningen.

Wij vragen je dan ook graag om de veiligheidsrichtlijnen te respecteren. De gezondheid van onze medewerkers, klanten en samenleving staan bij PARIS LONDRES voorop.

Geraak je niet in één van onze winkels dan kan je nog steeds online bestellingen doen via onze webshop www.parislondres.be. Onze klantendienst staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden via mail (webshop@parislondres.be), telefonisch (+32 50 47 00 57), via social media @schoenenparislondres en via online chat. Wij leveren jouw bestelling graag bij jou thuis of je kan deze ook afhalen in één van onze winkels.

Stay safe and look after each other! #wecareforyou

RESPECTEER DE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN

Onze PARIS LONDRES fashion advisors zijn er om je te helpen en van uitstekend fashionadvies te voorzien op een veilige manier. In onze winkels dragen alle fashion advisors mondmaskers, een extra veilig spatscherm en handschoenen om zowel jou als zichzelf optimaal te beschermen.

Wij garanderen op elk moment de veiligheid en zullen jou als klant steeds de beste service geven...because you are very important for us! A very important customer needs very important protection!

Wij vragen je wel om volgende veiligheidsvoorschriften te respecteren.

Draag een mondmasker

Vanaf 11 juli 2020 zijn mondmaskers verplicht te dragen in winkels, bioscopen, zalen, musea, gebedshuizen en bibliotheken.

Ook bij Paris Londres is het dus verplicht een mondmasker te dragen. Wij vragen dan ook om onze winkels enkel te bezoeken met mondmasker. Dit is veiliger voor u als klant, maar ook voor onze medewerkers.

Hou voldoende afstand

Winkel veilig en hou steeds minimaal 1,5 meter afstand van andere klanten. Wij voorzien in onze winkels social distance bollen die duidelijk de veilige afstand aangeven. Gelieve aan de kassa te wachten op de social distance bollen tot het jouw beurt is.

Desinfecteer jouw handen

Onze winkels zijn voorzien van een desinfectiezuil met antibacteriële handzeep. Ontsmet jouw handen bij het binnenkomen aan onze desinfectiezuil.

Betaal elektronisch met kaart

Probeer, indien mogelijk, steeds met jouw bankkaart te betalen. Dit omwille van hygiënische redenen. Er zijn wattenstokjes voorzien zodat je op een veilige manier elektronisch kan betalen. Tevens ontsmetten wij op regelmatige basis de betaalterminals.

Blijf thuis als je jou ziek voelt

Stel zoveel mogelijk verplaatsingen uit als je jou ziek voelt. Je kan steeds online bestellen via onze webshop www.parislondres.be. We brengen jouw bestelling veilig bij je thuis.

Shop alleen!

Shop indien mogelijk alleen!

Beperk je shoppingtijd

We vragen je om je shoppingtijd te beperken tot maximaal 30 minuten.