PARIS LONDRES opent haar winkels met VOORZORGSMAATREGELEN!

Vanaf maandag 11 mei 2020 openen alle PARIS LONDRES winkels opnieuw de deuren.

Onze shopmanagers en hun team kijken er enorm naar uit om jou opnieuw te verwelkomen en te verwennen met uitstekend fashionadvies. Onze winkels hebben wij aangepast met de nodige veiligheidsvoorzieningen en wij vragen je graag om ook de veiligheidsrichtlijnen te respecteren. De gezondheid van onze medewerkers, klanten en samenleving staan bij PARIS LONDRES voorop.

Geraak je niet in één van onze winkels dan kan je nog steeds online bestellingen doen via onze webshop www.parislondres.be. Onze klantendienst staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden via mail (webshop@parislondres.be), telefonisch (+32 50 47 00 57), via social media @schoenenparislondres en via online chat. Wij leveren jouw bestelling graag bij jou thuis of je kan deze ook afhalen in één van onze winkels.

Stay safe and look after each other! #wecareforyou

RESPECTEER DE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN

Onze PARIS LONDRES fashion advisors zijn er om je te helpen en van uitstekend fashionadvies te voorzien op een veilige manier. In onze winkels dragen alle fashion advisors mondmaskers, een extra veilig spatscherm en handschoenen om zowel jou als zichzelf optimaal te beschermen.

Wij garanderen op elk moment de veiligheid en zullen jou als klant steeds de beste service geven...because you are very important for us! A very important customer needs very important protection!

Wij vragen je wel om volgende veiligheidsvoorschriften te respecteren.

Hou voldoende afstand

Winkel veilig en hou steeds minimaal 1,5 meter afstand van andere klanten. Om deze minimale afstand te kunnen garanderen mag slechts een beperkt aantal klanten in onze winkels binnen. Tevens voorzien wij in onze winkels social distance bollen die duidelijk de veilige afstand aangeven. Gelieve aan de kassa te wachten op de social distance bollen tot het jouw beurt is.

Aantal klanten is beperkt

Om de optimale veiligheid te garanderen is het aantal klanten per PARIS LONDRES winkel beperkt tot maximum 1 klant per 10m². Bedankt voor jouw begrip!

Desinfecteer jouw handen

Onze winkels zijn voorzien van een desinfectiezuil met antibacteriële handzeep. Ontsmet jouw handen bij het binnenkomen aan onze desinfectiezuil.

Doe je aankopen alleen

Om het aantal klanten in onze winkels te beperken en de nodige veiligheid te garanderen, vragen we je om alleen naar onze winkel te komen. Merk je dat er een lange wachtrij is? Probeer dan op een later moment terug te komen. 

Beperk jouw shoppingtijd

Beperk jouw shoppingtijd in onze winkels tot maximaal 30 minuten zodat wij iedereen de kans kunnen geven om hun favoriete paar schoenen, handtassen en/of accessoires in onze winkels te shoppen. Wij zijn er om je te helpen op een veilige manier.

Betaal elektronisch met kaart

Probeer, indien mogelijk, steeds met jouw bankkaart te betalen. Dit omwille van hygiënische redenen. Er zijn wattenstokjes voorzien zodat je op een veilige manier elektronisch kan betalen. Tevens ontsmetten wij op regelmatige basis de betaalterminals.

Blijf thuis als je jou ziek voelt

Stel zoveel mogelijk verplaatsingen uit als je jou ziek voelt. Je kan steeds online bestellen via onze webshop www.parislondres.be. We brengen jouw bestelling veilig bij je thuis.