Voorwoord

PARIS LONDRES staat voor authenticiteit en vakmanschap, al 4 generaties lang. Sinds 1905 geven we met passie invulling aan lokaal ondernemen waar al onze klanten VIP status hebben. Steeds op zoek naar die kwaliteitsvolle artikelen die onze klanten weten te waarderen.

Sinds januari van dit jaar werken onze gemotiveerde medewerkers van hoofdkantoor & magazijn nu in een professionelere omgeving samen zodat we opnieuw de vele uitdagingen aankunnen die vandaag de dag lokaal ondernemen omvatten. We steunen dan ook gepassioneerd de #winkelhier beweging, bewust kopen bij ondernemers van hier.

Zowel offline in onze winkels als online op onze Webshop & sociale media, willen we uitblinken in wat we het beste kunnen, onze klanten verwennen met het beste in schoenen, handtassen en bijpassende accessoires en dit nu voor herfst / winter seizoen 2019.

In deze Shoelicious vind je slechts een greep uit wat wij jou allemaal te bieden hebben. Vergeet daarom zeker niet om ons verder te volgen via onze Webshop, Facebook of Instagram, waar we je verder willen inspireren en verrassen met de laatste nieuwigheden van onze collecties & kom zeker eens langs in één van onze winkels om al dat moois van dichtbij te bewonderen.

Van harte bedankt om onze klant te zijn, you deserve to shine, you deserve Shoelicious!

 

Veel leesplezier!