Voorwoord

Heerlijk, de lente die in aantocht is, opnieuw langere dagen, warmere temperaturen en het vooruitzicht van een heerlijke zomer vol kleur en nieuwe vrijheden.

Met veel trots stellen we dan ook onze nieuwe lente- en zomercollectie 2022 aan u voor, zoals steeds een uitgebreide en kwalitatieve collectie aan schoenen, handtassen en bijpassende accessoires! Felle kleuren, maar ook pastels fleuren onze nieuwe collectie op. En laten we ook het kaki en taupe niet vergeten, voor elk wat wils.

Onze Fashion Advisors staan klaar om u als klant bij te staan in uw zoektocht naar onder andere de perfecte chunky loafer, stoere boot, coole sneaker of een frivole sandaal. Voor elke gelegenheid en elke smaak hebben we voor u de gepaste schoenen!

Naast onze kwalitatieve merken die onze klanten reeds lang van ons kennen en waarderen, willen we ook dit voorjaar onze eigen PARIS LONDRES exclusieve merken nog eens extra in de kijker zetten, waarbij we vertrouwen op onze jarenlange expertise en passie om onze klanten net dat ietsje meer te kunnen aanbieden. Want dat tikkeltje meer, is wat onze klanten verdienen!

Dit voorjaar zijn we trots met onder meer ons nieuw exclusief merk voor PARIS LONDRES onder de naam 3’Belles waar we opnieuw verwijzen naar het verhaal van ons familiebedrijf, met een collectie van zomerse muiltjes en sandalen.

Als authentiek, lokaal en warm familiebedrijf, sinds 1905 en al vier generaties lang, met een mooie geschiedenis van vakmanschap, kijken we ernaar uit u opnieuw te mogen verwelkomen in één van onze winkels of via één van onze online kanalen!

You deserve to shine, you deserve Shoelicious!

Veel leesplezier!