Voorwoord

Welkom bij PARIS LONDRES en deze bruisende zomereditie 2024 van Shoelicious, waarin we je meenemen op een inspirerende reis door de laatste trends in schoenen, handtassen en accessoires.

Na een knus winterseizoen, waarbij we ons omhulden met de warmte van diepe tinten, maken we nu plaats voor de levendigheid die de zomer met zich meebrengt. Het is tijd om te schitteren met onze gloednieuwe zomercollectie! Vergeet de ingetogenheid van de winter; deze zomer draait alles om helderheid en energie. Onze collectie dompelt zich onder in een palet van zinderende kleuren - denk aan fruitige kleuren, magisch oranje, zacht paars, dromerig blauw, tijdloos cognac en levendig roze, naast de altijd stijlvolle witte en pastelkleuren. Zijn kleurige sneakers jouw stijl, of geef je de voorkeur aan ‘minimalistische chic’ met een onverwachte twist in accessoires? Wat je ook kiest, onze zomercollectie heeft alles om jouw persoonlijke stijl te accentueren!

Dit seizoen hebben we onze inspanningen verdubbeld om niet alleen de vertrouwde merken te presenteren, maar ook onze exclusieve merken verder uit te breiden met unieke juweeltjes van schoenen die uitsluitend bij ons te vinden zijn. Want ons doel blijft ongewijzigd: het bieden van ongeëvenaarde exclusiviteit en topkwaliteit tegen eerlijke prijzen. Als familiebedrijf met een prachtige geschiedenis sinds 1905, streven we ernaar elk seizoen opnieuw de essentie van PARIS LONDRES tot leven te brengen; het gevoel van uniekheid en klasse dat onze klanten zo waarderen.

Wij nodigen je van harte uit om deze zomercollectie samen met ons te ontdekken. Bezoek onze levendige winkels en laat onze gepassioneerde Fashion Advisors je begeleiden, verken onze betoverende webshop, of laat je inspireren door onze socials. Ben je klaar om deze zomer in stijl te stralen?

You deserve to shine, you deserve Shoelicious!

Xavier De Vos
Zaakvoerder

Veel leesplezier!