Voorwoord

De dagen worden stilaan korter, de bladeren beginnen te verkleuren, tijd om te gaan dromen van herfstwandelingen in het bos, sfeervolle feesten binnenhuis, warmte en gezelligheid. En dat we naar die warmte en gezelligheid meer dan ooit uitkijken, dat is zeker!

En dus is ook voor ons het ogenblik aangebroken om onze herfst- en wintercollectie 2021 aan onze trouwe klanten voor te stellen. Want ook dit seizoen willen wij al deze heerlijke momenten van geluk stijl en kleur geven met onze uitgebreide en kwalitatieve collectie aan schoenen, handtassen en bijpassende accessoires!

Onze Fashion Advisors staan weerom te popelen om onze klanten bij te staan in hun zoektocht naar onder andere de perfecte stoere boot of bottine, een stijlvol laarsje of een coole sneaker. In zachte natuurtinten, met of zonder ‘fluffy’ details of een stijlvolle gouden boucle, voor elke gelegenheid en elke smaak hebben we voor u de gepaste schoenen!

Naast onze kwalitatieve merken die onze klanten reeds lang van ons kennen & waarderen, willen we ook dit najaar onze eigen PARIS LONDRES exclusieve merken nog eens extra in de kijker zetten, waarbij we vertrouwen op onze jarenlange expertise en passie om onze klanten net dat ietsje meer te kunnen aanbieden. Want dat tikkeltje meer, is wat jullie verdienen!

Ook in onze uitgebalanceerde heren collectie hebben we nu sinds kort een nieuw PARIS LONDRES exclusief merk onder de naam GEN.X’4, een knipoog naar de vierde generatie. Als authentiek lokaal warm familiebedrijf, sinds 1905 & al vier generaties lang, met een mooie geschiedenis van vakmanschap, kijken we ernaar uit jullie opnieuw te mogen verwelkomen in één van onze winkels of via één van onze online kanalen!

Hou u goed & zorg voor elkaar!

You deserve to shine, you deserve Shoelicious!

Veel leesplezier!