Voorwoord

Het is een jaar geleden dat Covid-19 zijn intrede deed in ons land. Een bewogen jaar voor ieder van ons, een niet-evident jaar, een jaar van afstand houden, maar tegelijk ook van dichter tot mekaar groeien, alsook een jaar van oplossingen zoeken. Want wie had in maart 2020 gedacht dat datzelfde jaar ook nieuwe ongekende uitdagingen zou brengen.

Als authentiek lokaal warm familiebedrijf, sinds 1905 & al vier generaties lang, met een mooie geschiedenis van vakmanschap, hebben we samen met onze trouwe medewerk(st)ers antwoorden gezocht, we hebben veel geleerd, we hebben steun gevonden bij mekaar & zijn dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten.

Kortom, het was een jaar dat we nooit zullen vergeten. Het is wellicht nog niet ten einde, maar stilaan durven we toch te dromen dat we weldra weer zullen genieten van die kleine dingen die vroeger wel konden, uit eten gaan, in fijn gezelschap van vrienden en familie, reizen, etc. En op al die nieuwe herwonnen vrijheden zal PARIS LONDRES zoals steeds haar rol als jullie vaste modepartner op zich nemen!

We lieten ons niet ontmoedigen door praktische hinderissen, maar creatief bleven we op zoek gaan om jullie ook nu een unieke kwalitatieve uitgebreide topcollectie te kunnen voorstellen. En we durven met enige trots zeggen dat we daar opnieuw in geslaagd zijn. We bieden jullie nieuwigheden, maar ook vaste waarden, we brengen jullie frisse pastels die doen dromen en hopen, maar ook classy neutrale tinten, maar bovenal zijn we overtuigd dat onze collectie lente/zomer 2021 jullie zal doen stralen, zal doen genieten, want dat hebben onze klanten meer dan ooit verdiend! Een collectie die doet uitstralen “Looking good, feeling good”, en omgekeerd.

Opnieuw kijken we nu samen met goede moed, hoop en groot enthousiasme vooruit naar het komende seizoen! We kijken ernaar uit jullie opnieuw te mogen verwelkomen!

Hou u goed & zorg voor elkaar!

You deserve to shine, you deserve Shoelicious!

 

Veel leesplezier!