Voorwoord

Matchmaker van het perfecte paar! Al 4 generaties lang zorgt PARIS LONDRES ervoor dat het perfecte paar schoenen wordt gekoppeld aan een gelukkige drager. Met veel passie en vakkennis maken we je look compleet met één van onze schoenen, handtassen & vele accessoires.

In januari 2019 hebben we opnieuw een belangrijke stap gezet want dan zijn we verhuisd naar ons nieuw bedrijfsgebouw waar we magazijn en kantoren in harmonie samen hebben ondergebracht en waar we nu nog sneller al onze klanten kunnen helpen om sneller onze fashion items in de winkels te krijgen en bij onze klanten thuis.

Vanuit onze passie, kennis en mooie geschiedenis als familiebedrijf actief sinds 1905, zijn we steeds op zoek naar kwaliteit voor een betaalbare prijs voor onze klanten.

Deze extra dikke Shoelicious, die we trots aan u voorstellen, toont maar een fractie van wat we als collectie in huis hebben, maar toch raakt het alle facetten aan van onze uitgebreide & zorgvuldig samengestelde topcollectie.

Vergeet zeker niet om ons verder te volgen via onze webshop, Facebook of Instagram, waar we je verder willen inspireren en verrassen met de laatste nieuwigheden van onze collecties. Van harte bedankt om onze klant te zijn.

You deserve to shine, you deserve Shoelicious !

Veel leesplezier!