Lieve lezer,

Moederdag komt eraan! En ik hoor jou steevast zuchten en denken: 'Wat koop ik dit jaar?'
Bij PARIS LONDRES weten we dat het niet eenvoudig is. Welk cadeau laat je moeder precies genoeg zien hoeveel ze voor jou betekent? Met wat kan je haar echt gelukkig maken?

Of ze nu van schoenen, handtassen of accessoires houdt... We've got you!

1. Say it with the right shoes!
Geef je moeder haar schoenenkast een stijlvolle upgrade met dat ene paar dat ze al zo lang wil, of een paar dat ze echt mist in haar collectie. Ga jij voor een trendy sneaker, een klassevolle mocassin of een zomers muiltje? Klik hier om de Spring/Summer collectie te bekijken!

 2. Een chique handtas voor een chique moeder!
A woman never has enough handbags! Onze collectie omvat een scala aan elegante en praktische tassen. Shoppers, crossbodytassen, clutches, schoudertassen, handtassen... In alle maten en kleuren. De perfecte tas is een niet te missen essential van je dagelijkse look!

3. Let's accessorize!
Add a little bit of extra style met onze selectie accessoires. Kies uit luxueuze sjaals, trendy portemonnees, elegante hoeden en handige GSM-tasjes.Accessoires zijn de kers op de taart van elke outfit!

4. Mode-essentials voor de trendy moeder!
Maak haar garderobe compleet met een trendy kledingstuk zoals een pull of bodywarmer in een zomers #FAHSION kleurtje!

5. A gift of choice!
Is je moeder niet de makkelijkste persoon om een cadeau voor te kopen? Of ben je bang om het verkeerde te kiezen? Geef haar de keuze in handen met een PARIS LONDRES CADEAUBON! Hiermee kan ze zelf haar favoriete schoenen, handtassen of accessoires kiezen, en krijgt ze zo precies wat ze wil.

Bij PARIS LONDRES geloven we dat Moederdag het ultieme moment is om onze moeders wat extra te verwennen en te eren. Met onze trendy en stijlvolle cadeauopties zal ze zich ongetwijfeld geliefd en gewaardeerd voelen op haar speciale dag. Bezoek onze winkels of check onze webshop om het perfecte Moederdagcadeau te vinden!

PS: Vraag gerust nog wat extra raad aan onze klantendienst en start een chat! 

Veel leesplezier!

Joke