Gebruik witte kleurverzorging: Om de witte kleur van je schoenen te behouden, is het essentieel om een speciale colour care te gebruiken die geschikt is voor leer. Dit helpt om je sneakers er stralend wit uit te laten zien, perfect voor de zomer.


Geef je favoriete schoenen een glans: Maak gebruik van een product zoals PEDAG om je favoriete schoenen snel te laten glanzen. Dit zal hun uitstraling verbeteren en ervoor zorgen dat ze er als nieuw uitzien.


Reinig je schoenen met een reinigingsschuim: Gebruik een reinigingsschuim dat mild is en geen oplosmiddelen of drijfgassen bevat. Dit is geschikt voor verschillende materialen zoals glad leer, suède, nubuck, textiel en materiaalcombinaties, waardoor je schoenen fris en schoon blijven, perfect voor bijvoorbeeld strass-sandalen.


Bescherm metallic schoenen met een speciale spray: Veel schoenen hebben een metallic afwerking, en om ze te beschermen en hun glans te behouden, is het raadzaam om een metallic spray te gebruiken. Dit zal ervoor zorgen dat je schoenen blijven schitteren, zelfs tijdens de zomerse activiteiten.


Gebruik Carbon Pro-spray: Deze spray vormt een beschermende laag over al je schoenen, waardoor ze waterafstotend worden en beschermd zijn tegen vocht, vuil en vlekken. Het is geschikt voor alle materialen, waardoor je met slechts één spray al je schoenen zomerbestendig maakt.

 

Veel leesplezier!

Joke