PARIS LONDRES Golden Fashion Weeks

Tijdens de PARIS LONDRES GOLDEN FASHION WEEKS (van 25 november tot 5 december 2019) zijn er tal van leuke gadgets te verkrijgen. Nog op zoek naar een leuk item van LIU JO, MICHAEL KORS, FLORIS VAN BOMMEL of FAGUO? Dan hebben we heel leuk nieuws voor jou! Ook voor wie liefhebber is van een van onze andere merken hebben we uiteraard een leuke actie.

Een overzicht van onze verschillende acties vind je hier:

LIU JO

*Bij elke aankoop van een paar LIU JO schoenen of een LIU JO handtas ontvangt u een prachtige gouden LIU JO haarborstel (zie foto onderaan deze pagina). Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.

MICHAEL KORS

Bij aankoop van een of meerdere MICHAEL KORS schoenen, handtassen of accessoires met een totale waarde van minstens € 275 per aankoopticket maakt u kans op een van onze 25 luxe gouden MICHAEL KORS handtassen (zie foto onderaan deze pagina). Actie enkel geldig van maandag 25 november t.e.m. donderdag 5 december 2019. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

FLORIS VAN BOMMEL

*Bij aankoop van een paar FLORIS VAN BOMMEL dames- of herenschoenen ontvangt u een limited edition koffietas van FLORIS VAN BOMMEL. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.

FAGUO

Koop nu een paar FAGUO schoenen en krijg een gratis paar FAGUO kousen cadeau.*

*Actie enkel geldig in onze winkel te BRUGGE (Zuidzandstraat 11-15) en op onze webshop www.parislondres.be. Actie geldig zolang de voorraad strekt.

CINDERELLA @ PARIS LONDRES

Blink je mooiste glazen schoeisel en pompoenkoets alvast op want Cinderella is een hartverwarmend Nederlandstalig muzikaal spektakel van het tijdloze sprookje. Zo zag je Assepoester nog nooit.

Na de geboorte van kleine Ella overlijdt mama Emily. Haar vader hertrouwt uiteindelijk en Ella's verwaande stiefmoeder en gemene dochter nemen hun intrek. Wat daarop volgt is een wervelwind van vedriet en verrassingen, magie, prinsen en prinsessen én een verloren muiltje. 

De muziek van Matt dunkley smelt samen met de regie van Christophe Ameye en choreograaf Laurent Flament mixt moderne en klassieke stijlen, met breakdancers en zelfs luchtacrobaten.

In samenwerking met MUSIC HALL en CINDERELLA mag PARIS LONDRES 6 duotickets weggeven voor de voorstellingen.

 Deelnemen is simpel:

* Breng een bezoekje aan één van onze winkels of onze webshop www.parislondres.be
* Pas jouw favoriete schoentje
* Past het schoentje jou? Koop het dan aan in één van onze winkels. Elke aankoop tijdens de periode 22 november t.e.m. 5 december 2019 is een kans om een DUO-TICKET te winnen voor CINDERELLA, HET NEDERLANDSTALIG FAMILIESPEKTAKEL.
* Wil je een extra kans maken op een DUO-TICKET? Plaats dan een foto van jouw aankoop op jouw Instagramverhaal of Facebookpagina en tag @schoenenparislondres en @musichall.be

We wish you good luck and a magical pair of shoes!