Acties Week Van De Belgische Mode

Tijdens de WEEK VAN DE BELGISCHE MODE (14-20 oktober 2019) vallen er allerlei prachtige prijzen te winnen met dank aan onze Belgische merken. Je maakt kans op een van de 15 travelbags, een van de vijf fotoboeken van Henk Van Cauwenbergh ter waarde van € 120, of een van de 10 paar schoenen van onze deelnemende leveranciers. Bovendien ontvang je bij elke aankoop van een Belgisch merk een gratis tote bag van de Belgische tekenaar Kaart Blanche. Geldig zolang de voorraad strekt.

Een overzicht van onze Belgische merken en de verschillende acties vind je hier:

CYCLEUR DE LUXE

*Maak kans op 1 van de 15 travel bags van CYCLEUR DE LUXE bij aankoop van een artikel van CYCLEUR DE LUXE tijdens de WEEK VAN DE BELGISCHE MODE in onze fysieke winkelpunten.

*Win uw aankoopbedrag terug bij een aankoop van CYCLEUR DE LUXE op onze webshop www.parislondres.be tijdens de WEEK VAN DE BELGISCHE MODE. 

CATWALK

*Bij aankoop van een paar CATWALK schoenen tijdens de WEEK VAN DE BELGISCHE MODE maakt u kans op een van de vijf fotoboeken van Henk Van Cauwenbergh t.w.v. €120.

MARCH 23

*Maak een leuke foto van jouw MARCH 23 schoenen uit de nieuwe collectie en win een paar MARCH 23 schoenen! 
Bezorg ons uw foto via webshop@parislondres.be, reageer op onze Facebookpost met een foto of post de foto op uw Instagramverhaal. Tag hierbij zeker @schoenenparislondres.

FRIDA

*Maak een leuke foto van jouw FRIDA schoenen uit de nieuwe collectie en win een paar FRIDA schoenen!Bezorg ons uw foto via webshop@parislondres.be, reageer op onze Facebookpost met een foto of post de foto op uw Instagramverhaal. Tag hierbij zeker @schoenenparislondres.

SCAPA

*Stuur ons een foto van jouw pantoffels naar webshop@parislondres.be, reageer op onze Facebookpost met een foto of post jouw foto op ons Instagramverhaal.Voeg hierbij zeker '#ikwilnieuwepantoffels' aan jouw foto toe. Vertel ons bovendien waarom jij een nieuw paar pantoffels verdient.

*Win bij aankoop van een paar SCAPA schoenen tijdens de WEEK VAN DE BELGISCHE MODE een extra paar SCAPA schoenen!

NATHAN BAUME

*Win bij aankoop van een paar NATHAN BAUME schoenen tijdens de WEEK VAN DE BELGISCHE MODE een extra paar NATHAN BAUME schoenen!

CRINKLES

*Win bij aankoop van een paar CRINKLES schoenen tijdens de WEEK VAN DE BELGISCHE MODE een extra paar CRINKLES schoenen!

De winnaars van onze acties worden persoonlijk verwittigd na afloop van de WEEK VAN DE BELGISCHE MODE. Wij wensen je veel succes!