BULLBOXER is al enkele jaren een vaste waarde bij Paris Londres en ook dit seizoen heeft PARIS LONRES een prachtig aanbod voor zowel vrouwen als mannen.

BULLBOXER wil er als merk steeds voor zorgen dat de consument zich goed voelt, het zelfvertrouwen een boost krijgt en bovenal dat het comfort optimaal is. BULLBOXER werd dan ook ontworpen voor de opgewekte en levendige mensen. Hierbij moedigt BULLBOXER mensen aan om niet steeds de stijlregels te volgen en hun eigen stijl met trots naar buiten te brengen!

Gedreven door passie, toewijding, creativiteit en 30 jaar ervaring werd BULLBOXER een uniek merk. Elke schoen wordt ontworpen volgens het Nederlands design én op Nederlandse bodem.

Graag stellen we u even onze toppers van BULLBOXER voor:

SNEAKER OKERGEEL-GRIJS:

Dit seizoen is okergeel een van de leuke trends voor de lente en zomer. We zien deze kleuren overal terugkomen, ook in de kledij. Geef je graag een extra accent aan je outfit via je schoenen? Ga dan voor een opvallend, maar modieus kleur zoals dit okergeel met grijs.

SNEAKER WIT-SNAKE

Deze toffe sneaker heeft een animal touch in combinatie met het hippe serpent. Serpent is naast leopard een van de populairste dierenprints van het moment. Bovendien zien we hier ook de populaire 'chunky' zool terug.

LAARS SNAKE

Niet alleen de sneakers met serpent zijn heel modieus, maar ook onderstaande laarzen vallen bijzonder goed in de smaak bij ons. Dit laarsje is op en tof fashion en is daarmee dus een absolute aanrader!

MOLIERE GRIJS:

Ook voor de heren hebben we met BULLBOXER een heel mooi aanbod zoals deze grijze moliere.Het subtiele blauwe accentje zorgt voor een toffe look. Dit model is ook verkrijgbaar in het cognac.

Veel leesplezier!

Paris Londres